Collection: ЛЕТНА КОЛЕКЦИЈА

Изработена од најфината 17,5 микрони мерино волна која припаѓа на 1% од најквалитетната волна на планетата.

Производите се само 135 г. меки, флексибилни и имаат лесно плетење и ќе ви овозможат удобност со волна во 4 сезони. 17,5 микрони австралиска мерино волна е искористена за да се создае овој 100% производи од волна. Производите се совршени термички стабилизатори, кои ве ладат во лето, а топлат во зима. Со своите природни својства, производите од волна не предизвикуваат никаков непријатен мирис и може да ги користите долго време во вашите активности без потреба брзо да ги перете.

Филтер:

Залиха
0 селектирани Ресетирај
Цена
Највисоката цена е 2,990.00 ден. Ресетирај
ден
ден

12 производи

Филтријај и сортирај

Филтријај и сортирај

12 производи

Залиха
Цена

Највисоката цена е 2,990.00 ден.

ден
ден

12 производи

Talk about your brand

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.

Button label