Skip to product information
1 of 13

woolona.mk

NOTUS BASIC T-SHIRT REGULAR FIT

Цена 2,695.00 ден.
Цена Промотивна цена 2,695.00 ден.
Промоција Распродадено
Вклучено ДДВ. Испораката се пресметува при купување.
Големина
Боја
Водич за големини

❗ Изработена од најфината 17,5 микрони мерино волна која припаѓа на 1% од најквалитетната волна на планетата.

Производите се само 135 г. меки, флексибилни и имаат лесно плетење и ќе ви овозможат удобност со волна во 4 сезони. 17,5 микрони австралиска мерино волна е искористена за да се создае овој 100% производи од волна. Производите се совршени термички стабилизатори, кои ве ладат во лето, а топлат во зима. Со своите природни својства, производите од волна не предизвикуваат никаков непријатен мирис и може да ги користите долго време во вашите активности без потреба брзо да ги перете.