Облека од мерино волна

Облеката од мерино волна потекнува од чудесната австралиска мерино овца. Врвен комфор и неповторливи перформаси, без ралзика дали сте на работното место, планина или спортувате, облеката од австралиска мерино волна е совршениот избор!

Анти-бактериски својства, ја чува кожата постојано сува и чиста, без мирис при потење!

Сите производи

PAKKE Hybrid FULL ZIP SPORT HOODIE SLIM FITPAKKE Hybrid FULL ZIP SPORT HOODIE SLIM FIT