Skip to product information
1 of 2

Woolona.mk

LAVA волнен елек жени

Цена 4,390.00 ден.
Цена Промотивна цена 4,390.00 ден.
Промоција Распродадено
Вклучено ДДВ. Испораката се пресметува при купување.
Size
Color
Водич за големини

Lavalan® wool insulation технологија, европска волна произведена во германска фабрика.

Mодел, производ создаден за заштита на телото, грбот и градите.

Практичен, стилски елек уникатно пополнет со волна.

Внатрешно елекот е исполнет со волна 100% , Lavalan® wool insulation

Надворешно заштитен со полиестер материјал 100%

Обезбедува високи перформанси, стабилност во однос на пердувот кои добро ни е познат по неговите недостатоци при перење. Со волната немате проблеми на опаѓање на количеството на пополнетост, згрутчување после перење како кај пердувот.